El KH-7 BM Granollers, campió de la Supercopa de Catalunya per cinquè any consecutiu

El KH-7 BM Granollers va guanyar, diumenge al Palau d’Esports, la seva cinquena Supercopa de Catalunya consecutiva davant el Sant Vicenç dels Horts.

27/08/2018
Granollers

El partit va començar amb desajustaments per part dels dos equips, lògics en l’inici de la temporada. A partir del minut 10, les vallesanes van començar a imposar-se i van arribar al primer quart de partit amb un avantatge  de 5 gols (7:2). Fins a l’equador del partit, les de Robert Cuesta van administrar la renda i van anar al descans amb un còmode avantatge de 16:7.

Al segon temps el KH-7 BM Granollers va eixamplar la distància al marcador fins a més de 10 gols, fet que les va permetre jugar a plaer.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.