El KH-7 BM Granollers, campió de la Supercopa de Catalunya

El KH-7 BM Granollers ha aconseguit la primera victòria en partit oficial aquest dimecres a Sant Feliu de Llobregat. L’equip de José Luis Villanueva s’ha proclamat campió de la Supercopa en vèncer l’Amposta per 29 a 25.

26/10/2016
Granollers

El KH-7 BM Granollers necessitava una victòria per restablir moral i confiança en les possibilitats de l’equip i l’objectiu l’ha aconseguit en la final de la Supercopa de Catalunya, que l’ha enfrontat al CH Amposta Lagrama i a qui ha derrotat per quatre gols de diferència, 29 a 25.

A l’equip de José Luis Villanueva li ha costat arrencar davant un rival que, malgrat jugar a una categoria inferior -l’equip de les Terres de l’Ebre juga a la Divisió d’Honor Plata- s’ha resistit durant més de vint minuts a perdre pistonada. La millora defensiva i algunes aturades gairebé consecutives de Nicole Morales han permès obrir un forat de sis gols en arribar al descans.

A la segona part l’equip granollerí ha ampliat les distàncies abans del primer quart d’hora, arribant a un màxim avantatge de 10 gols (25-15) però després, i fins el final, l’Amposta ha aconseguit retallar les distàncies. L’extrem esquerre del KH-7, Míriam Gonzàlez, ha estat escollida millor jugadora del partit.