El KH-7 BM Granollers comet massa errades davant un BM Zuazo molt efectiu

A l’equip de Robert Cuesta li ha costat molt desempallegar-se de la dura defensa de l’equip de Barakaldo i no ha trobat fluidesa ofensiva. Les pèrdues de pilota de les granollerines han permès el Zuazo escapar-se al marcador massa aviat.

14/10/2017
Granollers

El gol inicial de Judith Vizuete ha estat l’únic moment d’avantatge al marcador per un KH-7 que de seguida ha vist com li era molt difícil connectar amb Kaba Gassama en la posició de pivot per la intensíssima defensa del Zuazo en la zona central. Les aturades d’Andrea de la Torre no han evitat però que l’equip basc obrís ràpidament escletxa al marcador aprofitant les nombroses situacions de contraatac. Les pèrdues de pilota i els errors en el llançament han permès el Zuazo posar-se 4-8 passat el minut deu, amb sis dels vuit gols de contraatac.

Cuesta s’ha vist obligat a demanar temps mort al minut 11 (4-8) i al minut 17 (6-13) veient que les coses, lluny de millorar, empitjoraven. Un parcial de 3-0 ha apropat les granollerines a quatre gols (9-13), una diferència que s’ha mantingut estable fins arribar a la mitja part.

El parcial de 0-4 amb què ha començat la segona part ha sentenciat el matx a favor d’un Zuazo que veia com el KH-7 fallava situacions molt clares de llançament. L’equip de Cuesta ha jugat a batzegades i no ha tingut mai opció de remuntar, sumant la segona derrota de la temporada.

En aquesta enquesta han votat 897 persones.