El KH-7 BM Granollers encaixa la derrota contra l’Aula Alimentos de Valladolid amb el temps exhaurit

Un gol de falta d’Elisabet Cesáreo que ha superat la tanca defensiva i a Marta Mera sota pals ha donat la victòria al conjunt castellà després d’un partit de domini altern en què les de Robert Cuesta han arribat a remuntar cinc gols a la segona part.

20/01/2018
Granollers

Després d’uns primers minuts d’igualtat, les bones intervencions de Nicole Morales -ha aturat un penal i un contraatac gairebé seguits- i les bones accions de la primera línia han permès el KH-7 escapar-se per tres gols (7-4), un avantatge que han mantingut durant uns minuts però que l’Aula Alimentos de Valladolid ha estat capaç de recuperar.

Les aturades de Lourdes Guerra han estat determinants perquè l’equip castellà recuperés terreny i arribés a posar-se per davant poc abans del descans, arribant-se a la mitja part amb empat a 11. Guerra ha seguit fent bones aturades a l’inici de la segona part i ràpidament l’Aula s’ha posat de nou per davant, arribant a un màxim avantatge de cinc gols (16-21), aprofitant els errors de les granollerines en atac.

Després d’un temps mort, amb una defensa més intensa i més profunda, el KH-7 ha començat a recuperar terreny fins arribar a l’empat a 22 i a un posterior empat a 23. Però l’Aula ha disposat d’una última acció d’atac que ha acabat amb una falta amb el temps esgotat. El potent llançament d’Elisabet Cesáreo ha superat la tanca defensiva i ha entrat a la porteria ajustat al pal on no hi ha arribat Marta Mera.

En aquesta enquesta han votat 229 persones.