El KH-7 BM Granollers queda eliminat de la Copa de la Reina

Les vallesanes no podran repetir a la final, el millor resultat fins ara a la competició, després de la derrota (32-41)

El KH-7 BM Granollers no ha pogut complir l’objectiu d’arribar a la final de la Copa de la Reina. Les vallesanes optaven a la segona final consecutiva, però han caigut clarament aquest dissabte a la tarda en la semifinal (32-41). Davant l’Aula Valladolid, les jugadores que entrena Robert Cuesta no han trobat el seu lloc en el partit des dels primers minuts. Només fins al 4-4 del minut 7 hi ha hagut igualtat entre els dos equips. Progressivament, les castellanes han anat incrementant l’avantatge en el marcador i ja al descans la diferència era de quatre gols.

Les vallesanes han topat amb la bona tasca a la porteria de Carmen Sanz i Alicia Robles i, tot i la bona anotació de la capitana Martina Capdevila, nou gols al final del partit, el Granollers no ha aconseguit contrarestar ni en defensa ni sota pals l’encert del Valladolid.

El Granollers no ha pogut, d’aquesta manera, repetir el bon resultat a la Copa de la Reina de l’any passat. Llavors va aconseguir la primera final de la seva història. En aquesta edició, les sensacions dels quarts de final, en els quals va imposar-se davant l’Elda Prestigio, no s’han pogut trobar durant les semifinals. És la segona derrota consecutiva davant les castellanes, que la setmana passada van guanyar al Palau en els play off de la Lliga Guerreras Iberdrola. Els enfrontaments entre el Valladolid i el Granollers encara tindran un capítol al pavelló de les castellanes la setmana vinent.