El KH-7 BM Granollers s’estrena a la lliga amb una victòria a Còrdova

Un parcial de 0-8 en l’arrencada de la segona meitat ha decantat clarament el partit de les vallesanes davant un equip debutant a la categoria

El KH-7 BM Granollers ha començat amb bon peu la competició a la Liga Guerreras Iberdrola. Aquest divendres, les jugadores vallesanes han guanyat amb claredat l’Adesal Córdoba, nou a la màxima categoria de l’handbol femení (20-30).

La victòria s’ha consolidat en l’arrencada de la segona meitat. En el primer temps, les locals havien aconseguit aguantar el ritme de les jugadores granollerines i s’ha arribat al descans amb igualtat (14-14). Però en el començament del segon temps, les andaluses han estat més de nou minuts sense anotar. La intensitat defensiva de les visitants es traduïa en la sequera golejadora de les andaluses, i les vallesanes han pogut obtenir un avantatge clar, després d’un parcial de 0-8, que ha trencat definitivament el partit.

En aquesta enquesta han votat 97 persones.