El KH-7 i el Fraikin cauen davant Bera Bera i Barça en el Trofeig Ciutat de Granollers

Malgrat les dues derrotes, els dos equips segueixen amb la posada a punt per les competicions oficials

El KH-7 i el Fraikin BM Granollers van perdre els seus respectius partits del Trofeig Ciutat de Granollers davant de dos rivals de gran entitat, els respectius campions de les lligues domèstiques, el Super Amara Bera Bera i el Barça.

En la final femenina, disputada a les 7 de la tarda, el KH-7 va tenir poques opcions davant d’un conjunt basc que va donar molt bones prestacions. El fluix inici del KH-7 va obligar a Salva Puig, que s’estrenava davant l’afició vallesana a demanar temps mort amb 1-5 al marcador en el minut 5. El Granollers va anar entrant en ritme i va arribar empatar a 10 amb un gol de Guarieiro, però, mai es va aconseguir posar per sobre. El Bera Bera va marxar 4 gols per sobre al descans (13-17) i va rubricar la victòria al segon temps (23-30)

D’altra banda, el Fraikin, que va jugar a les 9 del vespre, va plantar cara al nou Barça d’Antonio Carlos Ortega, però no va poder donar la sorpresa. Els d’Antonio Rama no van sortir encongits davant el totpoderós equip blaugrana, tot i que el Barça sempre va manar en el marcador. Els visitants van agafar avantatge en els darrers minuts del primer temps, per acabar marxant per sis gols al descans (12-18). Al segon temps, el Fraikin es va veure superat per les ràpides i vertiginoses transicions del Barça, que van acabar sentenciant el partit (27-39)

En aquesta enquesta han votat 505 persones.