El KH-7 venç l’Aula Valladolid i fa un altre pas de gegant cap a la permanència

En un partit que havia quedat pendent, fa tres jornades, el KH-7 BM Granollers ha derrotat l’Aula Valladolid per 24 a 21 i ja té la salvació a només dos punts. L’equip de José Luis Villanueva, amb un gran treball defensiu, ha aconseguit frenar a un dels millors equips en atac de la competició.

13/04/2017
Granollers

Exceptuant els tres primers minuts, en què l’Aula ha tingut un mínim avantatge, un parcial de 4-0 ha permès l’equip de José Luis Villanueva capgirar el marcador i agafar el control. La intensitat defensiva de les granollerines i l’encert sota els pals de Nicole Morales han estat claus perquè el KH-7 pogués mantenir-se per davant durant tota la primera meitat, superant fins i tot una situació de doble inferioritat -Mireia Torras i Jèssica Bonilla han estat excloses al mateix minut- sense encaixar cap gol.

Després de superar aquest petit tràngol les de Villanueva han aconseguit arribar a un màxim avantatge de quatre gols (10-6, min. 21) gràcies a tres gols seguits de Judith Vizuete (2) i Hatou Jabby. El bon treball defensiu del KH-7 ha permès incomodar totalment l’habitual atac ràpid i dinàmic d’un Aula que, malgrat ser l’equip màxim golejador de la lliga, no ha trobat mai la manera d’atacar amb claredat.

En tornar dels vestidors l’equip de Villanueva ha fet un parcial de 6 a 1 que els ha permès encarrilar el partit, arribant a un màxim avantatge de vuit gols (18-10) que l’Aula, gràcies a deu bons minuts, ha aconseguit reduir a quatre. L’equip castellà ha aconseguit aturar durant uns minuts l’atac granollerí i fer atacs ràpids per fer una petita reacció que no ha tingut continuïtat.

La victòria allunya l’equip granollerí a vuit punts del descens quan en queden deu en joc, amb la qual cosa una nova victòria els asseguraria la permanència matemàtica.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 474 persones.