El KH BM Granollers obté la primera victòria de la temporada

El KH7 BM Granollers ha aconseguit aquest dissabte la primera victòria a la Liga Loterias d’handbol en imposar-se al Cleba León per 25-21. Les vallesanes prenen distància sobre un rival directe.

En un partit igualat, el KH7 BM Granollers ha pogut imposar-se aquest dissabte a la tarda a l’Esencia 27 Cleba León, un rival directe en la classificació que arribava al Palau d’Esports de Granollers com a últim classificat després d’haver sumat només un punt en les set jornades disputades fins ara i, per tant, empatat amb les locals. Les jugadores del BM Granollers havien sumat aquest punt en la visita a València de fa una setmana.

Les locals han aconseguit una certa distància en el marcador passat el primer quart de partit, després de successius empats en el marcador. En els últims minuts, les visitants han pogut retallar la diferència fins a tres gols i les distàncies s’han anat mantenint a favor de les locals durant el segon temps, però sense grans distàncies en el resultat. Els últims minuts s’afrontaven amb una diferència per a les locals de dos gols que no donava cap certesa de victòria, però les jugadores que entrena José Luis Villanueva han pogut incrementar la distància fins a quatre dianes al final i tancar el partit (25-21).

Paulina Pérez i Judith Vizuete han estat les màximes anotadores de les locals, amb set i sis gols. Després de l’empat en la Lliga de la setmana passada, la victòria a la Copa de la Reina de meitat de setmana i la nova victòria d’avui, les vallesanes esperen poder seguir encadenant bons resultats, després d’un començament de temporada complicat  que havien deixat les vallesanes en les últimes posicions de la taula. Ara, el BM Granollers encara és quart per la cua, amb un dels equips rivals que està per sota a la classificació amb un partit pendent.

En aquesta enquesta han votat 856 persones.