El KH7 BM Granollers es classifica per la següent ronda de la Challenge Cup en vèncer a Bielorússia

Les jugadores vallesanes superen la pressió de jugar la tornada en camp contrari i refermen l’avantatge obtinguda en el partit d’anada

El KH7 BM Granollers ha consolidat aquest dissabte al migdia a Bielorússia l’avantatge que portava en el partit d’anada de la primera ronda de la Challenge Cup. En un partit en què ha superat la pressió de disputar la tornada lluny del Palau d’Esports, les jugadores vallesanes han pogut obtenir una victòria que, tot i que ajustada (32-33) ha posat de manifest la superioritat en l’eliminatòria davant el Belaz Minsk . En el partit d’anada, el Granollers ja havia guanyat per cinc gols de diferència al Palau (34-29).

De nou, l’arrencada de l’equip que entrena Robert Cuesta ha estat fulgurat. El 0-3 inicial ha restat pressió a les vallesanes i, en canvi, n’ha afegit a les bielorrusses, que han jugat amb molta precipitació i no han pogut posar-se per davant en el marcador ni, quan a mitja primera part, han tingut fins a quatre opcions per aconseguir-ho enn uns minuts de pèrdues de pilota per part de les vallesanes, però també de les locals.

L’avantatge sempre favorable en el marcador ha permès a les visitants jugar amb més tranquil·litat. Els minuts d’encert per part de Guareiro des de la primera línia i, quan la pilota arribava als sis metres, de Gassama han marcat el partit. Però també hi ha hagut encert sota pals, tant de Wiggins com, sobretot, de Marta Mera, amb un gol anotat i diverses aturades de mèrit, en especial en l’últim minut: amb dues aturades consecutives ha evitat l’empat de les bielorrusses.

Les vallesanes han dominat el temps del partit, i les bielorusses, molt influïdes per la necessitat de remuntar els cinc gols de l’anada, no han tingut capacitat per capgirar l’eliminatòria en cap moment del partit.