El KH7 BM Granollers suma la segona victòria consecutiva

La bona defensa ha conduït el KH7 BM Granollers a la segona victòria consecutiva a la divisió d’honor femenina d’handbol. Les vallesanes s’han imposat per un clar 12-23 en la visita a Alcobendas.

Dues victòries en dos partits a la segona volta de la divisió d’honor per al KH7 BM Granollers. Les vallesanes remunten posicions a la taula i prenen més distància de les posicions de descens després d’imposar-se clarament en la visita a Alcobendas d’aquest dissabte (12-23).

Les granollerines han aconseguit la victòria a partir de la defensa. A la mitja part, les locals només havien aconseguit quatre gols, i a la represa l’Alcobendas no ha aconseguit en cap moment retallar distàncies. L’aportació golejadora de Vizuete i Paulina Pérez, amb set gols cadascuna, també han estat determinants.

Ara, el KH7 BM Granollers se situa en la quarta posició per la cua a la taula, amb set punts, però el bagatge de la segona volta ja supera, en només dos partits, l’aconseguit en tot el primer tram de la competició.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 854 persones.