El KH7 BM Granollers té la salvació a tocar després de guanyar a Lleó

Les vallesanes es distancien sis punts de les rivals d’aquest dissabte en un partit clau de la temporada (28-34)

Les jugadores del KH7 BM Granollers han obtingut aquest dissabte una victòria molt important a la pista del Cleba León. L’equip castellà era un rival directe en la lluita per evitar el descens de la Divisió d’Honor Femenina i les vallesanes s’han imposat amb solvència (28-34). Ara, el descens és a sis punts, i en queden només deu per disputar, de manera que la permanència és més a prop. La derrota del Base Villaverde també ha permès les vallesanes avançar una posició a la taula de la Lliga Loterías.

El partit ha començat igualat, i no ha estat fins als vint minuts que les jugadores que entrena José Luis Villanueva han aconseguit prendre un primer avantatge de tres gols (9-12), que ja ha estat insalvable per a les castellanes. A la mitja part, la diferència s’havia ampliat fins a quatre gols (14-18).

L’avantatge vallesà s’ha mantingut durant el segon temps, en què la solvència en la primera línia de Judith Vizuete, màxima golejadora de l’equip amb nou gols, i el suport des de l’extrem de Míriam González, set anotacions durant el partit, han estat determinants. Laura Seteinbach també ha sumat des de la primera línia, amb cinc gols, en una bona actuació golejadora col·lectiva.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 616 persones.