El pilot de Mollet de Andreas Pérez, en estat crític per un accident al Circuit

El motociclista, de 14 anys, disputava el Campionat d’Espanya de Velocitat i està ingressat a l’Hospital de Sant Pau

10/06/2018
Montmeló

El pilot de 14 anys Andreas Pérez està ingressat en estat crític a l’Hospital de Sant Pau, després que aquest diumenge ha patit un accident mentre competia en la cursa de Moto 3 del FIM CEV, que es disputava al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló.

En la segona cursa del dia del campionat d’aquesta categoria formativa, en la qual competeixen pilots joves considerats promeses futures del mundial, Pérez ha caigut en la cinquena corba del Circuit i les fonts consultades assenyalen que no ha pogut ser esquivat per altres pilots.

Immediatament, ha estat atès pels Serveis Mèdics del Circuit i, donada la gravetat de les ferides, ha estat traslladat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. El seu equip, Reale Avintia Racing informa d’importants lesions cerebrals.

Tot i la seva joventut, Pérez ha obtingut resultats destacats, com el campionat de Catalunya de 50 cc. que va obtenir el 2012, amb només nou anys, o les dues curses que va guanyar la temporada passada a l’European Talent Cup, que el van portar a la quarta posició en aquest campionat.