El Recam Làser Caldes acaba empatant amb el CP Vic amb quatre gols de Rovira

Valuós empat del Recam Laser Caldes aquest dissabte al pavelló de la Torre Roja davant del CP Vic. El partit ha acabat amb empat a quatre. Xavi Rovira ha fet els quatre gols locals.

09/10/2016
Caldes de Montbui

El Recam Làser Caldes ha arrencat el partit amb força i s’ha avançat al marcador amb un gol de Rovira. Però, el CP Vic ha reaccionat amb rapidesa i dos minuts després Mia Ordeig ha fet el gol de l’empat. Abans del descans, els osonencs s’han avançat amb un gol de Cristian Rodríguez, molt protestat pels jugadors locals.

A la represa, Martí Casas ha marcat i semblava posar les coses de cara pel CP Vic. Al minut 43, ha arribat la reacció del Caldes amb un segon gol de Rovira. Novament, reacció visitant que ha fet el 2-4 només tres minuts després. El locals no s’ha arrugat i han tornat a col·locar-se només un gol per sota gràcies a una gran jugada personal de Rovira que ha fet el seu tercer gol al minut 47. I, en un moment boig del partit, Rovira ha completat el seu pòquer de gols al minut 48 situant el 4-4 al marcador, que ja no s’ha mogut.

En aquesta enquesta han votat 98 persones.