El Recam Làser Caldes fa patir el Barça però acaba caient (1-3)

El Recam Làser Caldes va fer una gran actuació, aquest dimecres al vespre a casa, davant el FC Barcelona. El duel va ser intens i vibrant i els vallesans van mantenir opcions de puntuar fins els darrers minuts, però el Barça va imposar la qualitat dels seus jugadors i la veterania per acabar enduent-se el triomf.

Els calderins van plantar cara durant els 50 minuts. Al minut 12 Bargalló va avançar el Barça, enmig d’una fase de domini asfixiant blaugrana. El Recam Làser Caldes no va tenir ocasions clares durant la primera part.

Just començar la represa, Pablo Álvarez va fer el segon del Barça, que semblava sentenciar el partit. Però l’afició va empènyer els calderins, que van espolsar-se la pressió de sobre i van posar setge a la porteria rival, suportats per un Cesc Campor que va fer una exhibició d’aturades de mèrit. D’aquesta manera va arribar el gol de Molera, a 10 minuts del final, que va encendre la graderia. Fins al final, el Recam Làser va pressionar i buscar el gol amb insistència, i Roger Acsensi va tenir l’empat en una de les últimes accions, però el porter blaugrana Errugola va aturar la bola. Pablo Álvarez va fer l’1-3 definitiu a l’últim sospir.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.