El Recam Làser Caldes s’emporta un punt de la pista del Moritz Vendrell

Amb una gran segona part, el Recam Làser Caldes ha aconseguit capgirar el marcador i emportar-se un punt de la pista del Moritz Vendrell en un partit tancat amb empat a dos però que ha deixat regust de victòria als vallesans.

24/10/2016
Caldes de Montbui

La pressió alta del Moritz Vendrell va posar en dificultats al Recam Làser que ha encaixat dos gols en dos minuts de diferència, tots dos materialitzats per Mitjans.

El Recam Làser ja ha reaccionat en els darrers minuts de la primera part i ha tingut diverses ocasions que no ha pogut materialitzar. A la represa, el guió s’ha capgirat amb el pas endavant de l’equip de Caldes que s’ha traduït amb noves ocasions i el primer gol que ha arribat al minut 32. A quatre minuts del final, Acsensi ha marcat de penal per situar el 2 a 2 al marcador, que ja no s’ha mogut.

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 817 persones.