El Recam Làser CH Caldes cau per la mínima contra el Barça

El pavelló de la Torre Roja s’ha omplert per veure un partit en què el Caldes ha plantat cara al poderós equip blaugrana

El Recam Làser Club Hoquei Caldes ha plantat cara al poderós FC Barcelona en partit de l’OK Lliga disputat aquest dimecres al migdia al pavelló de la Torre Roja, que presentava una magnífica entrada. Els calderins han perdut per 0-1, amb un gol amb polèmica. Els locals han protestat insistentment perquè consideren que en el gol de Marc Gual, el jugador blaugrana havia tocat la bola amb un patí.

Tot i el domini dels visitants amb què ha començat el partit, les accions de Campor sota pals i la defensa local han frenat els primers atacs. El Caldes ha començat a guanyar possessió sense crear gaire perill fins que, al minut 9, s’ha produït l’acció que ha decidit el partit amb el gol de Gual.

El domini local de la segona part ha estat insuficient per igualar el marcador. Ara, el Caldes és setè a la taula, amb set punts i dimarts que ve disputarà el proper partit a la Corunya davant el Liceo.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 897 persones.