El Recam Làser CH Caldes cau davant del cuer

El Recam Làser Caldes no ha aconseguit treure punts en la visita al cuer de l’OK Lliga. Els vallesans han estat derrotats a Vilafranca (4-2), víctimes del desencert a pilota aturada.

La visita a la pista del CP Vilafranca no ha estat propícia per al Recam Làser Caldes, que ha caigut derrotat (4-2), malgrat disposar d’oportunitats per haver obtingut un millor resultat. Algunes, a pilota aturada en els últims minuts del partit, en les quals l’encert del porter local, Arellano, ha impedit fins a dos cops en els últims cinc minuts que els visitants aconseguissin l’empat a 3. En canvi, el Vilafranca sí que ha encertat en una falta directa amb l’últim minut, que ha deixat els vallesans sense opcions de puntuar.

El resultat comporta poques novetats en la classificació, amb el Caldes en vuitena posició. La mateixa que tenia abans de començar la jornada. El CH Caldes, perd distància respecte a les posicions de descens, ara a quatre punts.

En aquesta enquesta han votat 444 persones.