El Recam Làser CH Caldes es planta a semifinals de la Europe Cup

L’equip que entrena Eduard Candami s’imposa 6-2 en els quarts al Riba d’Ave portuguès

El Recam Làser CH Caldes és a un pas de la final de la WS Europe Cup de hoquei. Aquest migdia, el club vallesà s’ha imposat (6-2) al Riba d’Ave portuguès i ja espera rival per a la semifinal d’aquest dissabte a la 1 del migdia. La fase final de la competició se celebra aquest cap de setmana a Andorra.

Tot i que el partit ha començat amb notícies negatives per a l’equip que entrena Eduard Candami, amb el gol dels portuguesos al minut 12, el CH Caldes ha pogut arribar al descans amb un empat 1-1 amb la transformació d’una falta directa per part de Ferran Rosa que deixava obertes totes les opcions per a la segona meitat.

Una jugada personal de Sito Ricart ha donat avantatge als vallesans al minut 8 de la segona part, però els gols s’han anat succeint. Primer un empat a través d’una falta directa transformada pels portuguesos, gairebé de seguida. I, posteriroment, l’encert ha somrigut els calderins, amb dos gols en poc més de dos minuts (Álvaro Giménez i Ferran Rosa) que aportaven una certa tranquil·litat.

Els portuguesos han buscat la remuntada prescindint del porter per disposar de superioritat de jugadors de camp. L’aposta arriscada els ha sortit malament, perquè Giménez ha aprofitat una opció a porteria buida. Rovira ha rematat la feina amb el 6-2 definitiu.

El Caldes espera rival a la semifinal. Sortirà de l’enfrontament d’aquest divendres a la tarda entre el Sarzana italià i l’Igualada. La cita, aquest divendres a la 1 del migdia, decidirà un dels finalistes de la competició, en un partit que es disputarà diumenge al migdia.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 548 persones.