El Recam Làser CH Caldes guanya en l’anada de la CERS

El Recam Làser CH Caldes ha guanyat aquest dissabte per la mínima en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa de la CERS. El 4-3 final dóna un petit avantatge als vallesans abans de la tornada, que es disputarà l’11 de març a la pista del Trissino italià.

Mínim avantatge per al Recam Làser en l’eliminatòria prèvia a la Final Four de la Copa de la CERS. En un partit molt igualat, marcat per un hat trick de Roger Acsensi, els vallesans han aconseguit la victòria en el tram final del partit després de remuntar un 1-2 en contra per acabar imposant-se 4-3. L’enfrontament d’aquest dissabte al pavelló de la Torre Roja s’havia posat de cara per al Caldes, amb un primer gol en el minut 2, però els italians, amb un plantejament ofensiu, han aconseguit capgirar el resultat poc després de començar la segona meitat.

Ha estat llavors quan els calderins han pogut prémer l’accelerador i tornar-se a posar per davant en només cinc minuts. Un penal transformat per Acsensi ha incrementat l’avantatge vallesà, però els italians han aconseguit reduir diferències cinc minuts abans d’acabar el partit.

La tornada, que decidirà quin dels dos equips disputa la final a quatre de la segona competició europea de clubs, es disputarà a Itàlia l’11 de març-

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 817 persones.