El Recam Làser CH Caldes queda eliminat de la Copa de la CERS

La igualada a 4 permet que l’Sporting Tomar portuguès superi ronda gràcies al 4-2 de l’anada

El Recam Làser CH Caldes no ha pogut superar la primera eliminatòria de la Copa de la CERS d’hoquei. El partit disputat aquest dissabte davant l’Sporting Tomar ha acabat en empat a 4, un resultat insuficient per superar el 4-2 que els portuguesos portaven del partit d’anada.

Amb un pavelló de la Torre Roja ple, el partit havia començat bé per al Caldes que, al minut 2, s’avançava amb un gol de Ferran Rosa. L’enfrontament ha avançat, molt marcat per les targetes blaves -algunes discutibles- i pel poc joc. Quan faltava poc pel descans, els portuguesos han empatat.

A la represa, de nou el Caldes ha aconseguit posar-se per davant en el marcador i a un sol gol d’igualar l’eliminatòria, mitjançant Giménez, però en l’acció següent els portuguesos han tornat a empatar. La història s’ha repetit uns minuts més tard: de nou Giménez ha avançat els vallesans, però una falta directa ha permès els portuguesos igualar el partit.

Quan faltaven quatre minuts per al final, Ferran Rosa ha tornat a avançar el Caldes i a situar el marcador ben a prop de les taules en l’eliminatòria. L’atac dels vallesans per aconseguir el cinquè gol ha estat constant, però ha estat finalment el Tomar que, en l’última acció del partit, ha situat el 4-4 definitiu.

En aquesta enquesta han votat 56 persones.