El Recam Làser CH Caldes s’imposa al Vic i avança en la classificació

Puja fins al desè lloc de la classificació després d’imposar-se (2-1) a un rival directe

El Recam Làser CH Caldes ha guanyat aquest dimecres el Club Patí Vic en un partit que ha destacat pel bon joc dels locals, però que no s’ha decidit fins al final (2-1). Els jugadors que entrena Eduard Candami han basat la victòria en el domini de la primera part. Amb la victòria obtinguda davant d’un rival directe a la classificació, els arlequinats guanyen posicions a la taula i se situen en la desena posició

La intensitat amb què ha començat el partit el Caldes li ha permès avançar-se en el marcador per 2-0, després de les accions que han culminat Pol Galbas i Jacin Molera. El joc s’ha ajustat a la segona part, amb oportunitats per als visitants que el porter Campor ha pogut resoldre. Quan faltava un minut per al final, Borja López ha aconseguit el gol dels osonencs en aprofitar una falta directa.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 878 persones.