El Saint Raphaël Var Handball francès o l’RK Nexe croat serà el rival del Fraikin BM Granollers als quarts de final de la Copa EHF

Amb la classificació com a líder del grup D aconseguida dissabte a Polònia, l’eliminació del Bjerringbro-Silkeborg danès com a pitjor segon i el Magdeburg classificat directament per la final a quatre, els possibles rivals dels d’Antonio Rama seran el segon classificat del grup B i el segon classificat del C.

01/04/2018
Granollers

El Saint Raphaël va guanyar aquest diumenge a la pista de l’Helvetia Anaitasuna per un clar (29-38) però no va poder eludir quedar com a segon del grup B, per darrere del Füchse Berlin alemany, que no va fallar davant el cuer, l’HF Lugi suec (34-25). D’altra banda, l’RK Nexe croat va guanyar dissabte a la pista del Cocks finlandès (20-22) i es va assegurar el segon lloc del grup C, per darrere del Frisch Auf Göppingen alemany, l’únic equip que ha guanyat els sis partits disputats.

Així doncs, el rival dels granollerins sortirà dimarts d’un bombo on estaran l’actual quart classificat de la lliga francesa i l’equip croat, que tot just ara començarà a jugar el “play-off” pel títol entre els sis millors equips de la lliga, i que ha acabat vuitè de la SEHA League (South East Handball Association). Una lliga que juguen els millors equips de Bielorússia, Croàcia, Macedònia, Sèrbia, Eslovàquia i Eslovènia i en què el Vardar macedoni -equip on juga el central de Santa Maria de Palautordera Joan Cañellas- és el clar candidat al títol.

La victòria del Fraikin BM Granollers contra el KS Azoty-Pulawy SA (30-37), dissabte a Polònia, va donar a l’equip d’Antonio Rama l’accés als quarts de final com a campió de grup -per primera vegada en la història del club- i, com a conseqüència, poder tenir el factor pista a favor en l’eliminatòria i evitar els rivals alemanys, que han acabat com a líders de la resta de grups.

El Magdeburg, que ha acabat líder del grup A, està directament classificat per la final a quatre com a amfitrió -la final, enguany es jugarà al GETEC Arena de la ciutat alemanya-, mentre que el Füchse i el Göppingen -rival dels granollerins la temporada passada a la fase de grups- hauran de jugar els quarts de final com a primers del grup B i C, respectivament.