Els errors al final del partit condemnen el Fraikin a la derrota (32-33) davant l’Ademar León

L’equip es va sobreposar a un inici dominat pels de Manolo Cadenas i a la mala actuació arbitral per dominar el partit a la segona part, fins que un cúmul d’errades cap a les acaballes del partit va tornar a donar un avantatge a l’Ademar que ja va ser definitiu.

28/09/2019
Granollers

L’Ademar, jugant amb diverses variants tàctiques en atac, va ser qui va començar dominant el matx, amb un parcial inicial de 0-2 i un màxim avantatge de tres gols al minut deu (5-8). L’encert d’Álex Márquez i Adrià Figueras va servir perquè, de mica en mica, el Fraikin anés recuperant terreny fins arribar al seu primer avantatge amb l’11-10 després d’un contraatac d’Adrià Martínez.

L’actuació arbitral, molt discutida per ambdues banquetes, però sobretot per l’afició granollerina, va condicionar moltes fases del joc, amb un recital d’exclusions -set pel Fraikin i sis per l’Ademar- i vistes grosses que no van ajudar els d’Antonio Rama, malgrat que l’equip no es va arribar a descomposar.

El Fraikin va aconseguir arribar al descans per davant (18-17) i mantenir-se per davant amb una certa constància durant la segona part, però els de Rama van acumular errades en dues fases molt concretes del partit que l’Ademar no va desaprofitar per tornar a encapçalar el marcador i conduir el partit a una fase de joc lent que els va permetre endur-se la victòria.

“Totes les errades possibles les hem comès juntes”, va afirmar l’entrenador del Fraikin. Manolo Cadenas, per la seva banda, va admetre que el partit el podia haver guanyat qualsevol. “Som dos equips que encara busquem la nostra identitat i filosofia de joc i el partit ha estat molt igualat. Qualsevol dels dos se’l podia haver endut”, va dir. L’exentrenador granollerí es va mostrar visiblement emocionat en veure les mostres d’apreci de l’afició granollerina.