Exhibició europea del BM Granollers

Un Granollers sense fissures guanya d’11 gols el Porto (33-22) i segueix viu per classificar-se pels quarts de final de la Copa EHF.

12/03/2017
Granollers

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit una victòria de molt mèrit a casa davant el Porto per 11 gols de diferència. Els de Carlos Viver han fet un partit molt complet, ben apuntalat des de la defensa i jugant molt bé les seves armes en atac. La victòria era obligada per seguir vius en la competició, i el Granollers no només ha vençut, sinó que ha convençut l’afició que classificar-se pels quarts és possible.

Després d’un inici igualat els homes de Carlos Viver van començar a obrir forat al marcador a partir del minut 5, amb distàncies d’entre dos i tres gols, i poc abans del descans van fer l’estrebada definitiva. A la mitja part, 14-8.

A la represa, els vallesans no van abaixar el ritme i, amb un Marc Cañellas excel·lent en la direcció (el de Palautordera va ser el màxim anotador del seu equip amb 9 gols), van augmentar la renda fins a la diferència final d’11 gols.

En aquesta enquesta han votat 892 persones.