Festival del Fraikin, que esclafa el Reyno de Navarra

El millor Fraikin BM Granollers dels últims temps va assolir quelcom que no passava des de feia nou anys: els de Llorenç Rueda van guanyar, divendres al Palau d’Esports, el Reyno de Navarra San Antonio, i ho van fer amb una exhibició que va acabar amb pallissa: 34-24.

28/02/2010

El Fraikin i la gent del BM Granollers necessitaven un triomf com aquest, que certifiqués les teories de Llorenç Rueda: que aquest és un equip molt més madur i fort, capaç de fer oblidar la irregular primera volta. Els vallesans van exhibir-se davant un Reyno de Navarra amb ganes de revenja per la derrota soferta a la seva pista, a la primera volta. De fet, els navarresos van agafar els primers avantatges i els locals van trigar un quart d’hora a equilibrar el partit a cinc gols. Igual que als partits de vuitens de la Recopa davant el Cimos Koper, l’aportació del porter Fredrik Ohlander va ser determinant i va donar confiança i ales a l’equip, tant en funcions defensives com ofensives. En atac, Davor Cutura es va convertir en principal referent ofensiu i va mantenir l’equip dins del partit fins al descans (13-13).

A la represa, l’efectivitat d’Ohlander es va combinar amb la inspiració en el llançament dels seus companys. A 10 minuts del final, el Granollers va aconseguir descentrar completament el rival i va començar a marxar en el marcador; el desconcert va costar als navarresos un impressionant parcial de 9-1 a favor d’un Granollers pletòric que va arribar a tenir un avantatge d’11 gols. Un festival

FRAIKIN BM GRANOLLERS
Ohlander (Pérez, ps), Pujol, Ferrer, García (3), Puig (4), Svitlica (6, 1p), Grundsten (5), -set inicial-, Raigal, Campos (5), Cutura (5), Resina (1p), Apelgren (2) i Blanxart (3, 1p)

REYNO NAVARRA SAN ANTONIO
Ristanovic (Besirevic, ps), Ruesga (5, 1p), Malmagro (8,2p), Jurkiewicz (3), Nikolic (3), Nikcevic (1), Aguirrezabalaga -set inicial- Gedeón (1), Mindegía (3), Vargas, Dominikovic, Hernández i Alvarez.

PARCIALS
1-3, 3-4, 5-5, 7-7, 11-10, 13-13 -descans-, 15-15, 18-16, 22-19, 26-19, 31-21 i 34-24.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 190 persones.