Ismael Ventura, del Club Triatló Granollers, campió de Catalunya de duatló de muntanya

Laura Terradas va aconseguir la tercera posició absoluta

Ismael Ventura, de Sant Antoni de Vilamajor, es va proclamar aquest dissabte a Terrassa campió de Catalunya de dualó de muntanya. L’atleta, que aquesta temporada s’ha incorporat al Club Triatló Granollers va aconseguir la victòria amb un temps d’1 hora, 36 minuts i 11 segons.

Per altra banda, Laura Terradas, també del Club Triatló Granollers, va aconseguir la tercera posició absoluta en categoria femenina i és el quart podi per la vallesana aquesta temporada. Terradas ja va aconseguir fa dues setmanes proclamar-se campiona de Catalunya del seu grup d’edat (25-29 anys).

En equips també hi va haver èxits pel CT Granollers. En categoria femenina, victòria per l’equip format per Terradas, Anna Planes i Ariadna López. En el quadre masculí, l’equip vallesà va aconseguir la tercera posició amb l’equip format per Ventura, David Malagón i Marc Vila.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?