La Volta a Catalunya trepitja la comarca

La cursa travessa diversos municipis vallesans en la primera etapa, aquest dilluns

La Volta Ciclista a Catalunya va arrencar aquest dilluns a Calella i al migdia va travessar diversos pobles de la comarca. La cursa va entrar al Vallès Oriental per la Roca i va travessar Granollers, Santa Eulàlia, Bigues i Riells i Sant Feliu, abans de sortir pel Moianès. Posteriorment, a la tarda, va tornar a entrar per la C-17 i va passar per Aiguafreda, Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera i va sortir per Vallgorguina en direcció al Maresme.

A l’arribada a l’esprint especial de l’avinguda del Parc de Granollers ja hi havia un grup de ciclistes escapats: Pierre Rolland, Antonio Nibali, Magno Prado Nazaret i Murilo Affonso, seguits, minuts després, del gran grup. A tots els municipis i molts racons de les carreteres, un nombrós públic va aplegar-se a les voreres per veure passar els ciclistes. L’etapa la va guanyar  Davide Cimolai (FDJ) a l’esprint final.

Aquest dimecres la Volta tornarà a passar per la comarca, aquest cop per la Roca, les Franqueses i Llerona, abans de trencar pel polígon Congost en direcció a la Garriga, on entrarà a la C-17 en direcció Vic. La cursa entrarà al Vallès Oriental sobre les 12 del migdia i el trànsit es tallarà als vials afectats 20 minuts abans del pas dels ciclistes.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 558 persones.