L’EC Granollers cau clarament al camp del líder (5-0)

L’Esport Club Granollers va disputar el pitjor partit de la temporada davant d’un rival potent, el Peralada, que es manté com a líder de la tercera divisió. La diferència es va veure reflectida en el marcador. Els locals es van imposar per 5 a 0.

16/10/2016
Granollers

L’EC Granollers va caure amb claredat en la visita a l’equip de l’Alt Empordà, que va fonamentar la victòria en una primera part en què va escombrar els vallesans del camp. Al final dels 45 primers minuts, el partit ja estava sentenciat amb un 4-0.

Tot i la millora del joc de la segona part, l’EC Granollers no va anotar, i en canvi van ser els locals els que encara van ampliar diferències amb un cinquè gol que reflectia la diferència entre els dos conjunts en el partit d’aquest diumenge.