L’EC Granollers esgarrapa tres punts del camp de l’Horta

L’EC Granollers de Juanmi Álvarez continua segon del grup 1 de Primera Catalana (a un punt del líder), després del valuós triomf d’aquest diumenge al camp de l’Horta.

08/10/2012

La primera part va ser molt igualada, amb molt de joc al mig del camp. En aquest primer període, els vallesans no van tenir cap ocasió clara de gol, en part per la bona feina en defensa del conjunt local. L’Horta es va poder avançar abans del descans, en estavellar Villegas un potent xut al travesser.

A la represa va seguir el panorama d’equilibri. Però quan només s’havien jugat sis minuts, el granollerí Pinadella va centrar la pilota des del carril dret i, quan el porter local va sortir a buscar la pilota, va topar amb un defensa; Miguel va recollir la pilota, que havia quedat morta dins de l’àrea, per inaugurar el marcador. A partir d’aquell moment, l’Horta va prémer l’accelerador i de seguida va tenir una doble ocasió que el porter vallesà va malbaratar amb dues intervencions espectaculars. En l’acció següent, el vallesà Edu Cosme va tenir el 0-2 a les botes, però el seu contraatac i xut final va acabar amb la pilota a les mans del porter local. L’Horta va buscar el gol amb futbol directe en l’últim tram del partit: pilotades dins de l’àrea granollerina buscant una rematada letal. Però el conjunt de Juanmi Álvarez va defensar-se amb molt d’ordre.
Als darrers minuts, l’àrbitre va expulsar Edu Cosme i el local Villegas per la picabaralla que van protagonitzar pel servei d’una falta. Al final, el marcador no es va moure i els tres punts van anar cap a Granollers.

D’altra banda, el CF Mollet UE va perdre al camp de Lloret (2-1) en un partit marcat per les polèmiques decisions arbitrals.

-LLEGIU LA CRÒNICA COMPLETA DE L’ACTUALITAT FUTBOLÍSTICA DE LA COMARCA A L’EDICIÓ D’AQUEST DILLUNS D’EL 9 NOU-

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 889 persones.