L’Hospitalet deixa el CB Granollers fora de la final de la Lliga Catalana

El CB l’Hospitalet va barrar el pas a la final a quatre de la Lliga Catalana EBA a un CB Granollers que hi va posar voluntat però que va pagar cara la davallada en la intensitat defensiva del segon quart.

14/09/2012

Els d’Oriol Valls van començar amb empenta i van arribar a gaudir d’un màxim avantatge de set punts (13-6), però l’Hospitalet en va tenir prou amb l’aportació de quatre jugadors per capgirar la truita. Franc Garcia i Juli Garrote van liderar el joc seriós dels granollerins als compassos inicials, amb una bona defensa i criteri ofensiu, però després d’un temps mort demanat pel tècnic visitant Miguel López, les tornes van canviar i homes com Reina i Díaz-Morera –18 dels 20 punts de l’Hospitalet al primer quart– van apropar l’Hospitalet dels set punts (13-6) al 21-20 amb què es va arribar a la fi del primer període.
Al segon quart la bona tasca defensiva dels de Valls va desaparèixer i l’Hospitalet va jugar a plaer; López va incorporar a pista Saltó –onze punts, amb tres triples– i Linares –deu punts, sis dels quals amb cistella més tir addicional– que van complementar l’aportació del millor home del matx –Díaz-Morera–. La facilitat amb què anotava l’Hospitalet es contraposava amb la dificultat que tenien els granollerins, que van marxar als vestidors amb 13 punts de desavantatge (41-54).
Després d’un mal inici en la represa –parcial de 0-6 per arribar al màxim desavantatge de tot el matx (41-60)–, els granollerins van fer un parcial de 15-0 i es van posar a només quatre punts (56-60). Dues pèrdues de pilota seguides i un triple de Linares van frenar la reacció d’un CB Granollers que va veure com, al darrer quart, el rival no va donar opció.

En aquesta enquesta han votat 473 persones.