Mercè Tusell, de Caldes, campiona de Catalunya absoluta

Mercè Tusell (CN Reus Ploms) es va proclamar campiona de Catalunya absoluta de duatló de muntanya en la prova que va tenir lloc diumenge a Vallfogona de Ripollès i que tancava el Circuit Català i Lliga de Clubs 2014/2015.

29/03/2015

Tusell va completar el recorregut en 2h 15min 20s. L’actuació de la duatleta de Caldes de Montbui, juntament amb la de Meritxell Giménez van reportar al CN Reus Ploms el primer lloc en la classificació d’equips femenins.

El duatló vallesà va donar dos subcampionats absoluts. En categoria masculina, Albert Soley (T-Bikes Club Triatló), de Riells, va fer segon amb 1h 45min 26s per darrer del vencedor, Joan Freixa; en noies, Laura Terrades (Club Triatló Granollers) va posar la cirereta a una gran temporada amb el subcampionat absolut, després d’acabar la prova amb un temps de 2h 17min 36s.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 885 persones.