Partidàs d’un KH-7 BM Granollers que s’apropa a la fase final de la Copa de la Reina

L’equip de Robert Cuesta, amb un joc molt sòlid, ha vençut l’actual campió de lliga, el Mecalia Atlético Guardés, per 28 a 20, una renda de vuit gols que haurà de defensar el proper dimecres, a la pista gallega, si vol ser present a la fase final de la competició, que es farà a Màlaga del 20 al 22 d’abril.

L’equip granollerí ha començat marcant el ritme amb un parcial de 3-0 però, tot i patir una exclusió, l’equip gallec ha equilibrat la balança, gràcies sobretot a la inspiració en atac d’Alesia Kurchankova, que ha fet cinc gols pràcticament seguits i ha estat l’artífex dels empats a set i a vuit.

L’últim empat del partit ha estat a nou, moment en què el KH-7 ha aprofitat l’exclusió d’África Sempere per tornar a avançar-se al marcador. La bona defensa i les aturades de Nicole Morales han estat la clau per un parcial de 4-0 que ha donat un màxim avantatge de quatre gols a les de Cuesta poc abans del descans, al qual s’ha arribat amb un 13-10 favorable al KH-7.

En tornar dels vestidors el KH-7 ha sabut mantenir la diferència controlada entre els tres i els quatre gols i, als últims deu minuts ha aprofitat les imprecisions del conjunt gallec i les aturades de Morales per ampliar més la diferència fins als vuit gols, una bona renda que dimecres, a partir de les nou del vespre, haurà de defensar a l’infern d’A Sangriña.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 636 persones.