Plàcida victòria del Fraikin BM Granollers en un partit molt solvent

L’equip d’Antonio Rama ha sortit a la pista amb molta intensitat defensiva i això li ha permès agafar distàncies al marcador ben aviat, a base de contraatacs, i mantenir les diferències amb un joc molt solvent i màxima efectivitat en atac.

06/10/2017
Granollers

La bona defensa dels d’Antonio Rama i la sortida ràpida a la contra ha permès a l’equip granollerí obrir un petit forat al marcador (5-1) en només cinc minuts i ha obligat el tècnic visitant a demanar temps mort. La dinàmica però, no ha canviat, i de seguida el Fraikin ja guanyava per set gols de diferència (10-3).

A partir d’aquest moment el Frigoríficos Morrazo, de la mà de David Iglesias en atac i de les aturades de Pedro Henrique Hermones -ha substituït a un desencertat Eduardo Salazar-, ha aconseguit tallar l’hemorràgia i establir un equilibri en el joc que l’únic que els ha permès ha estat apropar-se a cinc gols, tan a la primera meitat com a l’inici de la segona.

Avançada la segona part, les aturades de Bombóm Almeida i de nou la intensitat defensiva han tornat a permetre veure jugades ràpides de contraatac i com els de Rama remataven la feina, aconseguint una màxima renda d’onze gols i tancant el partit amb deu gols de marge per sumar la tercera victòria de la temporada.