Pol Espargaró seguirà lluitant per acostar-se Márquez, al Japó

Falten quatre curses per acabar el Mundial de MotoGP i a Moto2, Marc Márquez mana amb molta autoritat. Quaranta-vuit punts el separen del segon, el granollerí Pol Espargaró; un coixí que dóna marge d’error al líder, però que el vallesà intentarà reduir diumenge al Gran Premi del Japó.

12/10/2012

El de Granollers sap que una avaria o caiguda de Márquez, combinada amb una victòria seva, obriria la lluita pel títol.
Espargaró arriba al circuit de Motegi pletòric de moral, després de guanyar l’última cursa a Motorland. La simbiosi entre equip, moto i pilot és perfecta i, si no fos per la dictadura d’un Marc Márquez estratosfèric, ara mateix els aficionats vallesans estarien acaronant el primer campionat del món d’un granollerí. Pol Espargaró torna a un circuit on va aconseguir un podi el 2009 (encara a 125cc) i va ser quart l’any següent; el 15è lloc de l’any passat no compta, perquè el pilot estava en plena adaptació a Moto2.

A MotoGP, Aleix Espargaró manté el seu pols particular amb el seu company d’equip Randy de Puniet pel liderat de les CRT. De Puniet està al capdavant d’aquest grup de motos, amb dos punts més que Espargaró. Motegi no és un circuit especialment propici per al de Granollers, que hi va fer la millor actuació el 2008, amb un setè lloc.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 208 persones.