Recital d’handbol d’un KH-7 BM Granollers que es desfà amb comoditat de l’Elche Mustang

L’equip de Robert Cuesta, líder provisional, capgira un 0-2 advers dels primers minuts i passa per damunt d’un Elche Mustang molt erràtic i excessivament dependent de les individualitats d’Ivet Mussons, la seva jugadora referent.

El partit d’ahir al vespre al Palau d’Esports va començar amb un 0-2 favorable a l’Elche Mustang, amb Ivet Mussons -màxima golejadora de la lliga amb 22 gols en dos partits- forçant exclusions i penals des d’un bon començament i amb una defensa de l’equip alacantí, molt intensa, que semblava bloquejar l’atac granollerí. Però acte seguit les de Cuesta van agafar les regnes del joc gràcies a un parcial de 4-0 i a partir d’aquest moment el KH-7 ja no va deixar opció a la sorpresa.

Una sòlida defensa recolzada per la incommensurable actuació d’Andrea de la Torre sota els pals, i un atac àgil i efectiu on va contribuir bona part de l’equip van ser les claus per obligar el tècnic visitant a demanar dos temps morts abans del descans, el primer al minut 13 (9-5) i el segon al minut 20, just després del 15-6 aconseguit en un contraatac d’Anna Rojas.

L’equip de Cuesta va començar la segona part amb un marge d’onze gols (19-8) però va mantenir el nivell d’exigència defensiva i l’encert en atac. La diferència es va mantenir estable i, de mica en mica, va seguir augmentant. La varietat ofensiva de les granollerines va trencar una i altra vegada la defensa alacantina, arribant a disposar d’un màxim avantatge de 15 gols (32-17), que es va quedar en els 14 al final del partit (35-21).