Triomf èpic del BM Granollers a Aranda de Duero

Les aturades de Vicente Álamo i el llançament exterior van decantar a favor del Fraikin BM Granollers un partit molt igualat en què els vallesans van anar pràcticament tota l’estona a remolc i van capgirar el marcador als últims minuts.

L’equip de Carlos Viver va donar una lliçó de pundonor i força mental. Els vallesans, irregulars en fase ofensiva, van encaixar un parcial de 4-1 als primers minuts que els va obligar a anar tota la primera part a remolc. Al descans, però, els de Carlos Viver van aconseguir posar-se per davant (13-14).

A la represa, la intensitat defensiva dels locals va continuar i va permetre’ls tornar a portar la iniciativa al marcador amb avantatges de fins a tres gols. Amb tot, el Fraikin no es va rendir i als minuts finals les aturades de Vicente Álamo (43% d’aturades) i el llançament exterior van acabar donant el triomf als vallesans.

Els màxims golejadors de l’equip granollerí van ser Jorge Silva (6) i Álvaro Cabanas (5).

En aquesta enquesta han votat 446 persones.