Un equip de Lliçà d’Amunt guanya les 24 Hores de la Vall del Tenes

L’equip Taller Pelayo es va proclamar campió de les 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes. El Team VDB/NG va ser el segon classificat i E2 Motos el tercer. L’organització va preparar nombroses activitats per amenitzar l’esdeveniment. Unes 30.000 persones van assistir a la cursa .

05/09/2011

L’equip Taller Pelayo, de Lliçà d’Amunt, es va adjudicar amb solvència i autoritat la 32a edició de les 24 Hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes celebrades aquest cap de setmana.

L’escuderia vallesana, amb una Honda que van pilotar Rubén Luengo, Alberto Rodríguez, Sergio Corredera i Josep Ibànez, va completar 435 voltes al circuit del pinar de la Riera. Faltant una hora i mitja de cursa, l’equip Carnisseries Subirats de Jordi Dalmau, Albert Subirats i els germans Andreu i Albert Batlles va haver d’abandonar a causa d’un problema mecànic quan ocupava la segona posició.

Precisament, el segon calaix del podi va ser per al Team VDB/NG, de Cabrera de Mar (425 voltes). Danny Van den Berg, Xavi Amatriain, Borja Serra i Àngel Marcial van exhibir una gran regularitat durant tota la cursa amb la seva VDB/NG i van superar l’escuderia E2 Motos, de Moià, que amb Francisco Garcia, Joscar Vilardell, José Manuel Morales i Jordi Parés, va tancar les tres primeres posicions de la carrera (422 voltes) damunt d’una Gas Gas.

Les 24 Hores de la Vall del Tenes van tornar a portar l’emoció i les sorpreses al traçat lliçanenc. Durant la primera meitat de la carrera, el Team Honda Vico, el Sis de Sis Racing i el Carnisseria Subirats –que van patir problemes mecànics– es van anar repartint el liderat amb el Taller Pelayo.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 859 persones.