Un Fraikin BM Granollers llançat passa per damunt de l’Abanca Ademar León i s’apropa a la segona posició

L’equip granollerí, amb una defensa molt intensa, un Bombom Almeida que ha tornat a destacar sota els pals i un atac molt efectiu, ha agafat ràpidament avantatge al marcador i, tot seguit, ha controlat el ritme del partit mantenint sempre els castellans a ratlla.

18/04/2018
Granollers

La igualtat ha durat poc. Amb l’empat a 2 han arribat dues aturades seguides d’Almeida -una al pivot Pesic i un penal al veterà extrem Juanín García- i el primer avantatge de dos gols, que ha passat a ser de tres amb una recuperació defensiva de Mamadou Gassama i un golàs per l’escaire d’ell mateix (6-3). Amb el 7-4 el tècnic visitant, Rafa Guijosa, ja veia que les coses no funcionaven i ha aturat el partit. Una aturada que ha acabat convertint-se en contraproduent perquè els homes d’Antonio Rama han ampliat el marge fins l’11-4 a base de noves recuperacions, aturades i contraatacs.

Guijosa s’ha vist obligat a gastar un segon temps mort al quart d’hora de partit i, amb la rotació de banqueta, ha aconseguit frenar la sagnia. L’equip de Lleó, segon classificat, ha reduït la diferència fins els tres gols (14-11) malgrat que els granollerins l’han tornat a ampliar abans d’arribar al descans.

Durant la segona meitat, tot i passar algun moment de dubte en atac amb el canvi defensiu de l’Ademar -defensa 5-1- el Fraikin ha sabut mantenir el partit controlat responent a cada gol rival, fent que passessin els minuts. Tot i arribar a posar-se de nou a tres gols l’Ademar no ha fet mai perillar una victòria que ha fet xalar de valent a una afició que ha volgut recompensar l’equip per la victòria de divendres contra el Barça i per la gran actuació contra un segon classificat que cada vegada és més a prop. La diferència final de 8 gols (31-23), s’ha convertit, a més, en la victòria més àmplia aconseguida contra els lleonesos, al Palau, a la lliga Asobal, una victòria que reforça la moral de l’equip de cara al partit d’anada dels quarts de final de la Copa EHF que ha de jugar aquest dissabte contra el Saint Raphaël Var Handball francès.