Un Fraikin BM Granollers molt espès ensopega al Palau davant el Recoletas Atlético Valladolid

L’equip d’Antonio Rama no ha trobat la manera de frenar l’atac intens i àgil de l’equip de Valladolid i s’ha vist obligat a anar sempre a remolc al marcador. A la segona part l’equip ha millorat però no n’hi ha hagut prou per capgirar el resultat.

23/09/2017
Granollers

La gran mobilitat de l’atac del Recoletas Atlético Valladolid, l’encert en el llançament, i algunes aturades en moments clau del porter visitant Javi Díaz ha fet que el Fraikin comencés per darrere al marcador, situació que no ha estat capaç de capgirar en cap moment.

El marge d’un o dos gols s’ha incrementat ràpidament fins als quatre i Rama s’ha vist obligat a aturar el joc passat el minut 12 amb 5-9 al marcador. El Recoletas Atlético Valladolid ha aconseguit distanciar-se fins als sis gols de renda màxima (9-15) i ha arribat al descans amb cinc gols de marge.

Un parcial de 3-0 tot just començar la segona meitat ha donat vida a l’equip i esperances a l’afició del Palau, unes esperances que ràpidament s’han esfumat quan l’equip castellà ha reequilibrat de nou el joc. Les poques ocasions en què els granollerins s’han posat a dos gols amb opció de posar-se a un les han fallat -pèrdues de pilota o aturades de Díaz- i, ni les nombroses exclusions del rival, ni les variants defensives utilitzades per Rama -5-1, 4-2 i pressió a tota la pista- han servit per canviar la dinàmica.

A la mitja part del partit el club ha aprofitat per signar el conveni de col·laboració amb l’empresa Cualtis per les properes dues temporades.