Un gol d’Álvaro Cabanas al límit del temps classifica el Fraikin per la fase de grups

El Fraikin ha aconseguit classificar-se per a la fase de grups de la Copa EHF gràcies a un gol de l’extrem Álvaro Cabanas al límit del temps que posava el 28 a 30. L’equip granollerí ha vist com el partit es complicava de mica en mica però ha lluitat fins el final per aconseguir l’objectiu.

El partit ha començat amb el porter del ZTR Zaporozhye de nou com a protagonista i el seu equip s’ha posat amb un 3-0 a favor. Al Fraikin li ha costat més de sis minuts marcar el primer gol i, tot i reduir les diferències als primers minuts gràcies a la connexió amb Adrià Figueras, ha vist com l’equip ucraïnès es posava amb sis gols de marge (14-8) -vuit en el global de l’eliminatòria- passat el quart d’hora de la primera meitat.

Els granollerins han començat la segona part amb tres gols de desavantatge (15-12) i ben aviat s’han quedat sense Álvaro Ferrer -expulsat amb vermella directa-. El Zaporozhye s’ha tornat a escapar al marcador, aquest cop de cinc (20-15) al minut 43 però els de Carlos Viver han fet un últim esforç que els ha valgut la classificació.

Amb un parcial de 0-6 el Fraikin ha igualat l’eliminatòria quan quedaven set minuts pel final (21-23). El Zaporozhye s’ha refet i ha aconseguit posar-se de nou per davant (25-24) però els granollerins no havien dit l’última paraula; han tornat a igualar el partit (28-28). Arnau Garcia ha fet el 28-29, Vicente Álamo ha aturat l’últim atac dels ucraïnesos i el Fraikin ha tingut els últims 18 segons per fer un atac i marcar el gol de la classificació, en haver marcat un gol més que els ucraïnesos en pista contrària.

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 336 persones.