Un penal amb el temps complert dóna la victòria al Fraikin BM Granollers davant l’Helvetia Anaitasuna

L’equip d’Antonio Rama ha fet una bona primera meitat, s’ha complicat la vida a la segona, encallant-se sobretot en atac i ha sabut reaccionar a temps per capgirar de nou el marcador i arribar al final del partit amb una opció al límit del temps.

08/02/2018
Granollers

El Fraikin ha passat a dominar el partit a partir d’un parcial de 3-0 que ha permès passar de l’1-2 en contra al 4-2 a favor. L’Anaitasuna, que ha comès moltes imprecisions en atac a la primera meitat, ha aconseguit mantenir la igualtat fins l’empat a 5, moment a partir del qual els de Rama han obert forat. Primer de tres gols, amb el 8-5, i posteriorment de cinc, amb el 12-7.

Abans del descans les exclusions -dues pel Fraikin i una per l’Helvetia- han fet oscil·lar el marcador entre els tres i els cinc gols, arribant al descans amb tres gols de diferència a favor dels granollerins. A l’inici de la segona part, després del 20-16, la bona defensa i les aturades de Sergey Hernández han permès l’Anaitasuna capgirar el marcador amb un parcial de 0-6 (20-22) i arribar a guanyar per tres gols (21-24).

Els de Rama han reaccionat des de la defensa i des d’un Marc Guàrdia molt inspirat en els llançaments de penal -n’ha aturat tres dels cinc que li han llançat- i els contraatacs han conduït el Fraikin a capgirar el marcador i posar-se de nou per davant als últims minuts. El marge de dos gols no ha estat suficient, l’Helvetia ha empatat a 31 a mig minut del final i, en l’última acció del partit Ian Tarrafeta ha forçat un penal al límit del temps que ha transformat David Resina en el gol de la victòria.

Ara els de Rama ja es poden concentrar en el partit de dissabte vinent davant el Chambéry Savoie Handball en l’estrena de la fase de grups de la Copa EHF.