Dues generacions creen les postres de la festa major de Montornès

La iniciativa de les postres és de la pastisseria Viñallonga i les colles dels Bartomeus i Pere Anton

La pastisseria Viñallonga de Montornès i les colles dels Bartomeus i Pere Anton han presentat les Postres de Festa Major una tradició culinària i popular que celebra enguany la seva setena edició i que cada vegada genera més expectació.

Les postres d’aquesta festa major són fresques, dolces i llamineres. A sobre, hi porten una crema de llima i llimona, feta amb nata i llimones infusionades, farcida amb daus de pinya i compota natural de pinya a l’interior; i, a sota, una base de financier, una espècie de magdalena esponjosa gourmet. Unes postres “ideades per dues generacions” va explicar Jaume Viñallonga, pastisser i artífex de les postres, juntament amb els seus pares, Jaume Viñallonga i Margarita Carreras, fundadors de la pastisseria, la seva germana Margarita, també pastissera, i el suport de tot l’equip.

“Els colors verd i groc de les colles es plasmen aquest any en ingredient naturals, perquè així ens ho han ensenyat els nostres pares, i aquesta és la tendència que volem seguir, més natural i amb una reducció dels sucres”, va explicar Jaume Viñallonga tot posant en valor el llegat pastisser dels seus pares. Aquest any, a més, la família ha creat el Croissant de Festa Major.

Jorge Martínez, president de la colla dels Pere Anton i Sandra Lavado, secretària dels Bartomeus, van agrair la implicació de la pastisseria Viñallonga i que “cada any es reinventin i sorprenguin tota la població”. L’alcalde, José Montero, va destacar que “Les Postres de Festa Major’ han aconseguit l’objectiu de generar una nova identificació amb la festa major i creen cada vegada més expectativa”.

LA PREGUNTA

Aquest any participarà del sopar de Nadal d’empresa?

En aquesta enquesta han votat 211 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't