Dues generacions creen les postres de la festa major de Montornès

La iniciativa de les postres és de la pastisseria Viñallonga i les colles dels Bartomeus i Pere Anton

La pastisseria Viñallonga de Montornès i les colles dels Bartomeus i Pere Anton han presentat les Postres de Festa Major una tradició culinària i popular que celebra enguany la seva setena edició i que cada vegada genera més expectació.

Les postres d’aquesta festa major són fresques, dolces i llamineres. A sobre, hi porten una crema de llima i llimona, feta amb nata i llimones infusionades, farcida amb daus de pinya i compota natural de pinya a l’interior; i, a sota, una base de financier, una espècie de magdalena esponjosa gourmet. Unes postres “ideades per dues generacions” va explicar Jaume Viñallonga, pastisser i artífex de les postres, juntament amb els seus pares, Jaume Viñallonga i Margarita Carreras, fundadors de la pastisseria, la seva germana Margarita, també pastissera, i el suport de tot l’equip.

“Els colors verd i groc de les colles es plasmen aquest any en ingredient naturals, perquè així ens ho han ensenyat els nostres pares, i aquesta és la tendència que volem seguir, més natural i amb una reducció dels sucres”, va explicar Jaume Viñallonga tot posant en valor el llegat pastisser dels seus pares. Aquest any, a més, la família ha creat el Croissant de Festa Major.

Jorge Martínez, president de la colla dels Pere Anton i Sandra Lavado, secretària dels Bartomeus, van agrair la implicació de la pastisseria Viñallonga i que “cada any es reinventin i sorprenguin tota la població”. L’alcalde, José Montero, va destacar que “Les Postres de Festa Major’ han aconseguit l’objectiu de generar una nova identificació amb la festa major i creen cada vegada més expectativa”.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 517 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't