La pastisseria Viñallonga de Montornès i les colles dels Bartomeus i Pere Anton han presentat les Postres de Festa Major una tradició culinària i popular que celebra enguany la seva setena edició i que cada vegada genera més expectació.
Les postres d’aquesta festa major són fresques, dolces i llamineres. A sobre, hi porten una crema de llima i llimona, feta amb nata i llimones infusionades, farcida amb daus de pinya i compota natural de pinya a l’interior; i, a sota, una base de financier, una espècie de magdalena esponjosa gourmet. Unes postres “ideades per dues generacions” va explicar Jaume Viñallonga, pastisser i artífex de les postres, juntament amb els seus pares, Jaume Viñallonga i Margarita Carreras, fundadors de la pastisseria, la seva germana Margarita, també pastissera, i el suport de tot l’equip.
“Els colors verd i groc de les colles es plasmen aquest any en ingredient naturals, perquè així ens ho han ensenyat els nostres pares, i aquesta és la tendència que volem seguir, més natural i amb una reducció dels sucres”, va explicar Jaume Viñallonga tot posant en valor el llegat pastisser dels seus pares. Aquest any, a més, la família ha creat el Croissant de Festa Major.
Jorge Martínez, president de la colla dels Pere Anton i Sandra Lavado, secretària dels Bartomeus, van agrair la implicació de la pastisseria Viñallonga i que “cada any es reinventin i sorprenguin tota la població”. L’alcalde, José Montero, va destacar que “Les Postres de Festa Major’ han aconseguit l’objectiu de generar una nova identificació amb la festa major i creen cada vegada més expectativa”.
{{ comment.text }}