L’Hospital de Mollet recupera els parts

S’ha actualitzat la planta de maternitat i s’ha creat una sala de lactància

L’Hospital de Mollet ha recuperat, a partir d’aquest dilluns, 25 de maig, l’atenció al part i les urgències d’Obstetrícia. Aquesta activitat, que es va traslladar a la Clínica del Carme de Granollers el passat 1 d’abril degut a la situació del Covid19 en els centres sanitaris, ja torna a estar en marxa a ple rendiment.

Un comunicat del centre sanitari diu que l’activitat del part s’inicia juntament amb la fase 1 del territori, “en un entorn sectoritzat i acollidor per tal de mantenir la seguretat i la comoditat de la dona i el nadó“.

Es permetrà l’accés d’un acompanyant durant tot el procés de part. Com a la resta de pacients, per tal d’assegurar la millor atenció possible, es realitzarà un control de símptomes tant a la futura mare com al seu acompanyant abans d’accedir a la l’Hospital. F

El comunicat afegeix que, durant aquest període, s’ha aprofitat per actualitzar la planta hospitalització de la maternitat i s’ha creat una sala de lactància per a professionals i usuaris, un nou espai a la zona de neonatologia.

Així mateix, des del passat més de març, l’Àrea d’Atenció a la Dona de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) ha finalitzat la humanització de les seves sales de part creant un espai acollidor i més còmode per a les pacients i els seus acompanyants.

L’objectiu d’ambdues iniciatives és que els espais de maternitat siguin el més propers possibles a la comoditat de la pròpia llar, defugint l’ambient hospitalari per tal que la dona gaudeixi el màxim de l’experiència de tenir un fill.

El part humanitzat consta de dos elements clau. El primer és apoderar la dona i la seva família sobre les seves opcions de part i respectar les seves decisions sempre que sigui possible a través d’un pla de part personalitzat.

El segon es oferir-li un espai on desenvolupar el treball de part de la manera més còmode i relaxada possible. “Un part on la dona està més relaxada ajuda a reduir l’estrès del naixement del bebè. Per tant, el benestar de la dona durant el treball de part té una repercussió directe en el benestar del nadó, que es mesura a través dels patrons del registre cardiotocogràfic”, diu l’Hospital.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 486 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't