EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

ERC portarà la cúpula del partit a Osona per fer campanya a favor del ‘sí’ a les consultes del 13-D

La cúpula d’ERC passarà per Osona durant els propers 15 dies amb l’objectiu de fer campanya a favor del ‘sí’ per la consulta sobiranista del proper 13 de desembre.

El 9 Nou
26/11/2009

La formació independentista considera que, tot i no ser vinculant, la consulta impulsada per Osona Decideix que se celebrarà a 34 localitats de la comarca, és un pas més cap a l’autodeterminació del poble català. Des d’ERC animen als altres partits a lluitar conjuntament contra l’abstenció.

Amb el lema ‘Fem un pas endavant, vota sí”, Esquerra ha presentat la campanya que impulsa a la comarca per afavorir el vot positiu a la consulta del proper 13 de desembre. El president del partit, Joan Puigcercós, participarà aquest dissabte a Manlleu a l’acte d’homenatge dels 30 anys dels ajuntaments democràtics, i el diputat Joan Tardà serà diumenge a la festa major d’hivern de Tona fent campanya pel SÍ.

La primera setmana de desembre dins del cicle ‘Esquerra Respon’, el diputat Josep M. Freixanet serà a Torelló amb Marina Llançana i a Vic amb Anna Simó on conversaran amb els assistents sobre el dret a decidir. L’eurodiputat Oriol Jonqueres oferirà una xerrada a Taradell i el primer secretari del partit, Joan Ridao, es reunirà amb els alcaldes del Lluçanès i el Bisaura. Durant els dies de campanya la cúpula d’ERC visitarà Osona per recordar que el seu partit sempre ha estat a favor de l’autodereminació del poble català.

Encara que la consulta sobre la independència no sigui vincultant, Esquerra fa una crida a la participació perquè els catalans perdin la por a decidir la seva identitat.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 793 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't