EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Cloenda de foc

La jove Colla de Diables Cabrons i Bruixes de Centelles faran dimecres l’espectacle final del mercat, que arriba al seu equador amb un balanç que es tancarà amb l’èxit de visitants esperat. Dissabte ha estat, del que portem fins ara, el dia més discret, però diumenge l’afluència es va disparar.

El 9 Nou
06/12/2010

ImpeVic s’ha proposat reforçar la “teatralització” del Mercat Medieval per amenitzar, en clau de recreació de l’època, la vessant més lúdica i festiva de la fira. I ho vol fer, a més, amb la complicitat de molts grups teatrals de la comarca.

Començant per l’espectacle de cloenda, que aquest any s’ha encarregat a la Colla de Diables Cabrons i Bruixes de Centelles. Tot un repte, però també una gran oportunitat per aquesta colla creada fa tot just un any, en el marc del Cau de Bruixes.

L’espectacle, que es farà dimecres a les 8 del vespre al parc Jaume Portell, s’ha ideat especialment per a l’ocasió.

“No és un correfoc pur i dur, sinó un espectacle fet a mida, més teatralitzat, que lliga ball, pirotècnia i música”, avancen el president de la colla, Joan Sallent, i Cristina Ramos, membre de la junta.

El muntatge, en el qual participen una quarantena de persones amb el suport de cinc noies d’un gimnàs, està cridat a convertir-se en “una bona carta de presentació” d’aquesta jove colla.

I és que els Cabrons i Bruixes de Centelles no es volen quedar en només una colla de diables. “De mica en mica volem anar desplegant un catàleg per oferir als ajuntaments amb espectacles diversos vinculats al món del foc”, expliquen Sallent i Ramos.

En només un any de vida, el grup s’ha anat fent un lloc dins la vida associativa del poble i han anat desplegant iniciatives paral·leles, fins ara molt pensades per una franja infantil i juvenil.

“Cada dia ve gent nova”, es felicita Sallent, convençut que en aquests mesos ja han creat “un caldo de cultiu molt interessant”. Un dels reptes serà atreure a la colla el jovent del poble d’entre 16 i 20 anys, “que són l’edat que els costa més agafar un compromís”.

La colla va fer la seva presentació oficial en el marc de la darrera edició del Cau de Bruixes, pel gener farà un any. “Hem aterrat en un mal moment, en plena crisi econòmica, però tenim ganes de fer coses i de donar-nos a conèixer”.

El Mercat Medieval els espera.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 57 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't