EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Consorci de Benestar Social del Ripollès té superàvit

D’aquest superàvit, 38.000 euros es tornaran als ajuntaments i 30.000 euros es reservaran per fer front a situacions d’urgència social o a finançar d’altres serveis que es podrien veure superats per la forta demanda, com pot ser el servei d’ajut a domicili.

El 9 Nou
22/03/2012

El Consell d’Alcaldes del Ripollès va aprovar les liquidacions del Consorci de Benestar Social i del tractament de les deixalles i recollida de residus de l’any 2011. En el primer cas hi ha hagut un superàvit de 68.000 euros, i en el cas de les deixalles hi ha hagut una variació del 4% a la baixa respecte de la previsió inicial.

Pel que fa a la liquidació del Consorci de Benestar Social del Ripollès, que fa uns mesos havia tingut problemes per assegurar el pagament de la nòmina dels treballadors, ha tingut un superàvit de 68.000 euros procedent d’uns ingressos superiors als previstos i d’una forta contenció de la despesa. D’aquest superàvit, 38.000 euros es tornaran als ajuntaments i 30.000 euros es reservaran per fer front a situacions d’urgència social o a finançar d’altres serveis que es podrien veure superats per la forta demanda, com pot ser el servei d’ajut a domicili.

En el cas de la recollida de residus, en global hi ha hagut una variació del 4% a la baixa respecte de la previsió inicial. Una xifra que afecta de manera diferent a cada poble, sempre segons les tones de residus generats (n’hi ha a qui se li tornaran alguns diners i n’hi ha que n’haurà d’afegir).

Prèviament al Consell d’Alcaldes es va fer la primera reunió de la nova Junta de Protecció Civil Comarcal, que es reunirà dos cops l’any (març i setembre). El primer punt de l’ordre del dia va ser la constitució de la junta, un òrgan no vinculant, de debat, que estarà presidit pel president del Consell Comarcal, Miquel Rovira. Aquesta primera trobada va servir per fer una posada en comú de temes de protecció civil que afecten la comarca.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 102 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't