EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Carles Bassaganya, reelegit com a president d’ERC al Ripollès

La de Carles Bassaganya, exalcalde de Sant Joan i exdirector general d’Administració Local, era l’única candidatura que es va presentar.


El 9 Nou
27/03/2012

La federació comarcal d’ERC del Ripollès va fer el congrés per reelegir Carles Bassaganya president comarcal. L’acte també va escollir els altres membres de la junta i es van fixar els objectius per als propers quatre anys, com el de millorar els resultats dels republicans als principals pobles de la comarca.

La secretaria d’Organització i Coordinació Institucional la portarà Carme Freixa; la de Finances, Josep Bassaganya; la de Política Parlamentària, Teresa Jordà; la de Moviments Socials, Helena Angrill; la de Campanyes i Mobilitzacions, Joan Muro; la d’Imatge i Comunicació, Roger Peñarroya; la de Política Econòmica, Jaume Bassaganya, i la de Política Cultura, Miquel Sitjar.

Els objectius per als propers quatre anys, segons les línies exposades pel mateix Bassaganya, seran les de millorar els resultats electorals a Ripoll, Sant Joan, Campdevànol, Camprodon i Ribes, crear el grup de treball de les municipals al setembre de 2012, i liderar i posicionar el grup comarcal com a veu de l’oposició constructiva comarcal.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 506 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't