EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La consellera Rigau va inaugurar l’escola de Viladrau

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, va inaugurar ahir al matí l’escola Els Castanyers de Viladrau. El centre forma part de la Zona Escola Rural de Les Guilleries, conjuntament amb l’escola El Gurri de Taradell.

El 9 Nou
23/10/2014

L’escola Els Castanyers està ubicada en un entorn privilegiat, a tocar del Centre Cultural de la Natura. Té una matrícula de 82 alumnes d’educació infantil i primària i substitueix l’antiga escola del poble, que havia quedat obsoleta, i que havia estat finançada pels veïns. El nou equipament va obrir les portes l’any 2012 tot i que la crisi econòmica va aturar durant prop d’un any les obres. La inauguració, però, no es va fer fins ahir.

L’escola disposa de set aules ordinàries, una biblioteca, una aula de psicomotricitat, una aula d’informàtica i una aula polivalent, que s’utilitza de menjador i aula de música. Pel que fa el projecte educatiu, l’escola aposta per l’educació ambiental i la preservació de l’espai natural. Per la consellera, es tracta d’una escola modèlica tot i que la crisi ha impedit exportar el model a tots els municipis.

Tot i ser una escola rural, l’escola Els Castanyers té l’equipament i un claustre de professors d’una escola graduada. En canvi, té la ràtio de mestres per aula d’una escola rural i el suport d’especialistes i tutors per grup.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 831 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't