EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Felip Puig diu a Balenyà que l’economia catalana podria créixer un 10% aquest any

L’empresa de mobiliari Moycor compleix 30 anys i ho celebra amb una visita del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

El 9 Nou
03/11/2014

Fa 30 anys anys naixia a Vic Moycor, una botiga de moquetes i cortines. La botiga a Vic continua existint però l’empresa ha crescut i després d’un període a Taradell s’ha instal·lat al polígon del Roc Gros de Balenyà, on hi té la seu. Tenen dues botigues més a Barcelona i Santa Coloma de Gramenet. Fabriquen mobles i complement a Indonèsia i des d’Osona distribueixen principalment a l’estat espanyol, però també a altres països com Portugal, Suïssa, França, la República txeca o el Carib. Ara també treballen per entrar a Rússia i Dinamarca. L’empresa, amb 22 treballadors a Balenyà i 24 comercials a diversos països del món, va facturar l’any passat 4 milions d’euros. Divendres va celebrar l’aniversari amb una visita del conseller Felip Puig.

La comitiva, amb treballadors, proveïdors i clients, van visitar el magatzem de distribució i el show-room, amb bona part dels seus productes. El conseller va assegurar que Moycor és una de les empreses que afronta els tres reptes colossals del moment: superar la crisi, adaptar-se als nous models que reclama el mercat i contribuir a la recuperació econòmica sense disposar de les eines que té un país. Aquí va apuntar que l’economia catalana creixerà aquest 2014. El conseller va acabar presidint el brindis amb el que va tancar la visita.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 97 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't